Dagbesteding de Turfstekers
Voor- en door elkaar

Onze Dagbesteding


Missie & Visie 

Het doel van Dagbesteding de Turfstekers is om zorg op maat te bieden in een huiselijke en warme sfeer zodat de deelnemers zich thuis voelen. We willen graag het 'normale leven' nastreven waardoor de deelnemers hun vaardigheden behouden en zo mogelijk ook kunnen uitbreiden.

Onze dagbesteding sluit aan bij de identiteit en de belevingswereld van de deelnemer. De deelnemer verdient ons respect want elke deelnemer heeft zijn of haar eigen levensgeschiedenis en is uniek. 

Wij staan ervoor dat we op een eerlijke en respectvolle manier met elkaar omgaan waardoor wij een fijne plek kunnen bieden aan mensen die structuur en/of een zinvolle invulling van hun tijd zoeken.

Ook voor de partner van een mantelzorger is bij dagbesteding de Turfstekers de mogelijkheid om de zorg even uit handen te geven, op die manier dragen we samen de zorg.  


TEAM

Karin Pathuis (directeur)

Positie: Persoonlijk, maatschappelijk- en groepsbegeleidster.
Over: Gediplomeerd begeleidster welke gespecialiseerd is in stoornissen binnen het autisme spectrum. Is ook verantwoordelijk voor het aannemen en begeleiden van stagiaires. Kennis van WMO en WLZ, Beheer kwaliteitssysteem.
Hobby’s: Tuinieren, Diamond Paining, Trike rijden.


Mario Jansen (werknemer)

Positie: Medewerker, gediplomeerd begeleider specifieke doelgroepen.
Over:  Begeleiding groep, bedenkt creatieve activiteiten die de deelnemers kunnen uitvoeren. Waarborgt de zelfredzaamheid van de deelnemers. 
Hobby’s: Voetballen en fietsen.